El Grup Liberal vol conèixer l'evolució de les operacions cobertes per la CASS

El president suplent del Grup Parlamentari Liberal (GPL), Jordi Gallardo, demana a la CASS el detall de les operacions quirúrgiques cobertes des de l’any 2012 fins avui. La demanda d’informació vol el detall del nombre d’operacions i el cost que aquestes han tingut per la seguretat social durant els darrers anys.

Gallardo demana també que se li faci arribar una comparativa entre els costos de les operacions que es fan al Principat d’Andorra i les que es fan a l’estranger. De fet, de les operacions realitzades fora del país es vol saber en quins centres s’han fet i a quines especialitats mèdiques corresponen. Aquesta darrera petició també es fa per les intervencions quirúrgiques a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Amb aquesta petició el parlamentari liberal vol conèixer de primera mà l’evolució dels costos de les operacions cobertes per la CASS i estudiar-ne l’evolució, atès que el Govern justifica l’increment de la despesa sanitària per l’aplicació de nous tractaments i l’augment de malalties cròniques entre la població del país.