El Grup Liberal presenta una moció per traslladar RTVA a l'antiga Ràdio Andorra

ANDORRA LA VELLA 16/06/2016 SESSIÓ DE CONTROL AL GOVERN AL CONSELL GENERAL FOTO DIGITAL EDUARD COMELLAS POLÍTICA CONSELL GENERAL PARLAMENT

“Pensem que la millor manera de tancar la indefinició que envolta l’ús definitiu de l’antic edifici de Ràdio Andorra és entrar aquesta moció”, d’aquesta manera Ferran Costa explica la presentació de la moció que insta al Govern a traslladar Ràdio i Televisió d’Andorra a les instal·lacions de l’edifici de l’antiga Ràdio Andorra situades a la parròquia d’Encamp. La moció entrada pel conseller liberal es debatrà en la pròxima sessió de Consell General prevista pel dijous 16 de març.

Costa considera que “aquest tema s’ha allargat massa en el temps” i que ja va sent hora que “es posi fil a l’agulla per acabar amb la indefinició que envolta l’edifici de l’antiga Ràdio Andorra”. En aquest sentit, el conseller liberal creu que “l’edifici de Ràdio Andorra ha d’acollir les instal·lacions de RTVA” i afegeix  que “la proposta té un ampli suport de les autoritats encampadanes i l’emplaçament és ideal per les seves bones comunicacions”.

Recordem que el Consell General va debatre aquest passat dijous una pregunta del Grup Parlamentari Liberal sobre l’ús final que s’acabarà donant a les instal·lacions de l’antic edifici de Ràdio Andorra. La pregunta va ser entrada per acabar amb “la indefinició que envolta el projecte des de ja fa massa temps” apunta Costa i un cop vist que des del Comú d’Encamp, el mateix cònsol major responent a una pregunta sobre Ràdio Andorra, recomanés als consellers comunals de Ld’A+I que instessin al Grup Liberal que preguntés al Govern per l’ús d’aquestes instal·lacions.