El Grup Liberal preocupat per la pèrdua de confiança dels ciutadans en les institucions i els polítics

ANDORRA LA VELLA 10/11/2016 SESSIÓ DE CONTROL AL GOVERN DEL CONSELL GENERAL. FOTO DIGITAL EDUARD COMELLAS. POLÍTICA CONSELL GENERAL PARLAMENT

Els darrers resultats de l’enquesta del Centre de Recerca Sociològica (CRES) mostren com cada vegada més els ciutadans perden la confiança en les institucions i, també, en els polítics i de manera general en la política. Més enllà d’aproximacions a qui podria guanyar les eleccions, en una enquesta on el 40% de la mostra encara no sap qui votarà i un 16% més prefereix no contestar aquest apartat, el Grup Parlamentari Liberal (GPL) vol mostrar la seva preocupació per la pèrdua de confiança dels ciutadans en la política i tot el que l’engloba (partits, grups parlamentaris, Consell General i Govern).

Certament són uns resultats que a tots ens hauria de preocupar, ja que la situació actual està allunyant cada vegada més als ciutadans dels òrgans polítics del país. Des del Grup Parlamentari Liberal (GPL) creiem que és necessari aproximar-se de nou als ciutadans i recuperar la confiança que les enquestes mostren que s’està perdent. I segurament, per aconseguir recuperar aquesta confiança calen accions que demostrin que els polítics d’aquest país posem, de nou, per davant els interessos del país i de la societat andorrana d’una manera indiscutible. Cal que la classe política demostri que està a l’altura de les circumstàncies que és capaç de tirar el país endavant i que no avantposarà interessos partidistes o personals per davant del que necessita Andorra per recuperar el prestigi perdut tant entre la seva població com també en l’àmbit internacional.