El Grup Liberal porta el ‘Roc de les Bruixes’ al Consell General

La polèmica sorgida els darrers dies entorn del ‘Roc de les Bruixes’ i la difusió del seu emplaçament arribarà al Consell General a través d’una pregunta oral de Ferran Costa.

Aquest dijous, en la sessió de control a l’executiu, Costa preguntarà  “com pretén Govern evitar la difusió per internet de la geolocalització del ‘Roc de les Bruixes’”. El conseller liberal es mostra preocupat “per la manera com des de Patrimoni Cultural es porta a terme la protecció del nostre patrimoni i a la vegada es restringeix la seva divulgació”.

Costa creu que és responsabilitat del Departament de Cultura “de cercar l’equilibri entre la protecció i la difusió del nostre patrimoni” i per aquest motiu vol saber quines mesures emprendrà el departament en aquest sentit.

Al llarg de la sessió de control a Govern, el Grup Parlamentari Liberal farà quatre preguntes més a l’executiu que podeu consultar al següent enllaç:

https://liberals.ad/grup-parlamentari-liberal/el-grup-liberal-registra-4-preguntes-per-la-proxima-sessio-de-control-al-govern/