El Grup Liberal es posa a disposició de les parts "per si pot intercedir" per evitar dissolució Nevasa

El Grup Parlamentari Liberal (GPL) es posa a disposició de les parts “per si pot intercedir” per evitar la dissolució de Nevasa i conseqüentment la desaparició de la marca Grandvalira. Així, ho ha manifestat Jordi Gallardo, president suplent del GPL, que ha anunciat que “respectem la decisió de Joan Viladomat que s’emmarca en l’àmbit de les decisions d’una societat privada”, alhora que ha lamentat “que es perdi una marca més durant aquesta legislatura” i ha emfasitzat que “és una mala notícia per Andorra” davant la possibilitat que desaparegui “la marca més important que té el país”.

El president suplent del Grup Liberal ha remarcat, durant l’atenció als mitjans de comunicació, que “crec que la plataforma de Soldeu no és  l’únic motiu pel qual Joan Viladomat ha pres la decisió i que la pregunta que cal fer-se és per què s’ha vist abocada a prendre aquesta decisió una persona que creu tant en aquest país”. Gallardo ha demanat que “si des de Govern i des de les administracions es pot reconduir aquesta situació que tothom hi posi bona voluntat per reconduir-la”. També ha incidit, de nou, en “la disposició del Grup Liberal per aportar tot el necessari per evitar deixar-se perdre la marca Grandvalira” que ha catalogat com “una mala notícia pel país”.

Per últim, davant la possibilitat de la desaparició de la marca Grandvalira, Jordi Gallardo no ha volgut valorar l’impacte d’aquesta decisió, ja que considera que és “molt prematur” valorar un escenari així i hi ha molts aspectes a tenir en compte a l’hora de dissoldre la societat com el fet que “potser la marca es mantingui però la comercialització es faci per separat, com passa amb les estacions de les valls del nord”. Tot i això, Gallardo ha manifestat que “espera poder ser a temps, d’entre tots fer un esforç i trobar una solució”.