#EC2019 – UxEE emprendrà accions per millorar la qualitat de vida dels veïns de Fiter i Rossell

L’avinguda Fiter i Rossell ha estat la gran oblidada del consolat de Demòcrates a Escaldes-Engordany. Les promeses que es van realitzar durant la campanya del 2015 han caigut en un sac trencat i els veïns de la zona no han vist cap de les millores que llavors se’ls va prometre.

Des d’Unió X Escaldes Engordany, el candidat a cònsol major, Higini Martínez-Illescas, ha lamentat que “hagut moltes promeses però no s’han realitzat, com ara la separativa d’aigües i l’embelliment de Fiter i Rossell” que continuen pendents. El número 1 de la llista de UxEE ha remarcat que “no tot ha de ser Meritxell i que la gent de Fiter i Rossell també s’ha de sentir acompanyada”.

Candidats de UxEE en un dels trams amb neu a l’avinguda Fiter i Rossell

El mal estat d’alguns sectors de l’avinguda s’ha fet palès aquest divendres després de la nevada de la passada nit, amb trams estrets de voreres on no s’havia tret la neu. “Hi ha zones amb neu que impedeixen que els jubilats puguin baixar” ha recalcat Martínez-Illescas. Aquesta situació es veu agreujada per la manca de bus parroquial que “nosaltres portem al programa i s’ha de posar ja en marxa perquè arribi a Fiter i Rossell”.

El cap de llista de UxEE ha avançat que “farem un estudi amb tots els inputs rebuts durant la campanya per solucionar els problemes que es troben els veïns, sobretot la gent gran”.