Marc Magallón considera el pressupost 2018 "positiu per a la parròquia"

El Comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat aquest dijous a la tarda el pressupost pel 2018 que puja a gairebé 30 milions d’euros, 29,76 milions per ser exactes, amb un increment del 8,4% respecte al 2017. El conseller comunal de Ld’a+I, Marc Magallón, s’ha abstingut en la votació dels comptes comunals “per no poder-ne participar en l’elaboració” però tot i això “considera que el pressupost és positiu per a la parròquia”.

Magallón ha explicat durant la sessió de Consell del Comú d’Escaldes-Engordany que “aquest pressupost és una bona notícia per Escaldes-Engordany” i ha destacat la quantitat de diners destinada al capítol d’inversions que puja a 9 milions d’euros. Preguntat pels mitjans, el conseller liberal ha exposat que “ell hagués fet d’altres inversions però que és evident que veient els números presentats per la majoria la parròquia se’n veurà beneficiada”.

En un apunt més sobre el pressupost escaldenc, Magallón ha recordat que “encara no s’ha cobrat el milió i escaig de més que el Comú ha de rebre per l’augment de les transferències comunals recollides en el pressupost de Govern d’enguany”.

Brindis de Nadal amb la premsa

La d’avui era l’última sessió de Consell de Comú d’Escaldes-Engordany de l’any 2017 i, també, la darrera abans de les festes de Nadal. Per aquest motiu, els cònsols i els consellers comunals han volgut acabar l’any i felicitar les festes de Nadal amb el tradicional brindis amb la premsa.