Liberals d’Escaldes-Engordany lamenta la manca de transparència del Comú

El Comitè Parroquial escaldenc de Liberals d’Andorra lamenta la manca de transparència de l’actual equip de govern comunal, ja que la corporació continua sense fer pública informació que ha de ser de coneixement general.

D’aquesta manera, la web oficial del Comú d’Escaldes-Engordany es manté clarament desactualitzada pel que fa a l’activitat comunal. Així, l’última acta de Consell de Comú data del 9 de juliol d’enguany, mentre que en l’apartat de comissions l’única notícia que hi trobem és sobre el Consell d’Infants que va tenir lloc el passat 23 de gener del 2018.

Captura de pantalla de la web oficial del Comú d’Escaldes-Engordany

Aquests fets mostren clarament “deixadesa” i “falta de seriositat” per part de l’actual govern comunal. Per això, des del Comitè Parroquial escaldenc “es demana una major implicació i responsabilitat per part del Comú en la difusió de la informació d’ús públic”. A més, remarquen que “mantenir a la ciutadania ben informada i documentada” és necessari perquè els escaldencs “puguin seguir l’activitat i conèixer les decisions de la corporació comunal”.

Des de L’A Escaldes-Engordany “emplacem a l’equip liderat per Rosa Gili a què actualitzi immediatament la seva web oficial per tal que els escaldencs estiguin informats puntualment dels acords i decisions del seu comú”. A més, “lamentem que gairebé tres setmanes després de la denúncia feta pels consellers demòcrates en sessió de Consell de Comú del 22 d’octubre encara no s’hagi actualitzat la pàgina web”, el que evidencia “una manca de voluntat per potenciar la transparència de la institució”.