Liberals Escaldes-Engordany denuncia la lentitud de les obres a ‘Vivand’

El Comitè Parroquial de Liberals d’Andorra a Escaldes-Engordany reclama que s’accelerin els treballs a l’avinguda Carlemany que, segons ha pogut comprovar, “avancen molt més lents que els que s’estan realitzant a l’avinguda Meritxell”. De fet, i gràcies a la informació rebuda per part dels ciutadans, s’ha constatat “la diferència d’efectius que una de les empreses adjudicatària dels treballs destina a les obres que es realitzen a Escaldes-Engordany respecte a les que es fa a Andorra la Vella”.

La mancança de recursos als treballs d’embelliment de ‘Vivand’ és de tal magnitud que “hi ha dies que no s’hi veu cap treballador ni maquinària a les zones que ja estan en obres i totalment vallades” mentre que com es pot comprovar amb les fotografies que adjuntem, “les empreses destinen els operaris necessaris per acomplir amb els terminis imposats pel Comú d’Andorra la Vella”.

D’altra banda, des del comitè liberal escaldenc s’insta a la corporació comunal liderada per Trini Marín que “busqui alternatives perquè el subministrament elèctric per la maquinària que desenvolupa els treballs, no requereixi l’ús de generadors amb les consegüents molèsties als veïns tant pel soroll que fan com per les emissions contaminants”. En aquest sentit, des de L’A Escaldes-Engordany “es proposa que s’arribi acords amb els immobles del voltant pel subministrament elèctric o que es pugui fer servir una connexió a l’enllumenat públic”.

Una altra de les molèsties, sobretot pels comerços, és l’emmagatzematge del material per part de l’empresa concessionària, ja que “en alguns sectors, canonades de plàstic han estat durant dies tapant la visió dels aparadors de les botigues”.

Per últim, el Comitè de Liberals d’Andorra d’Escaldes-Engordany reclama “als cònsols escaldencs que parlin amb l’empresa concessionària de les obres perquè aquestes es desenvolupin amb la mínima afectació als ciutadans i als comerços de la zona”.