Liberals constata el malestar dels comerciants per les obres a Fiter i Rossell

El Comitè Liberal d’Escaldes-Engordany ha visitat diferents comerços a peu de carrer de l’Avinguda Fiter i Rossell per interessar-se en com els està afectant les obres que s’hi estan duent a terme. En aquest sentit, han escoltat de primera mà com els comerciants es queixen d’unes obres que van començar sense que el govern comunal tingués en compte les necessitats dels seus negocis.

Els botiguers i treballadors coincideixen en lamentar que “no se’ls va consultar amb el temps suficient, de fet només se’ls va avisar tres dies abans de l’inici en una reunió de poble, i no han tingut marge de maniobra per adaptar la logística del seu negoci”. En conseqüència, els botiguers estan patint la davallada de clientela i els problemes d’haver d’adaptar l’estoc i vacances al calendari de les obres.

Els membres del Comitè Liberal d’Escaldes-Engordany conversant amb el propietari d’un negoci afectat per les obres.

Finalment, el Comitè d’Escaldes-Engordany reclama als dirigents comunals que atenguin les peticions dels comerciants de l’avinguda Fiter i Rossell. És necessari millorar l’accés per la clientela i proveïdors perquè es pugui desenvolupar l’activitat comercial amb normalitat. En el mateix sentit, s’ha d’habilitar un aparcament d’ús comercial de vint minuts, zona taronja, una reclamació que els botiguers insisteixen que han fet arribar al Comú i encara sense resposta no ha obtingut resposta.

Finalment, els liberals escaldencs defensen que “és urgent trobar una solució, informar de si s’estan complint els terminis establerts i mirar pels afectats per unes obres que com s’ha comprovat, no han tingut la previsió adequada ni s’han adaptat a les necessitats dels veïns i comerciants”.