Ld'A+I segueix pensant que "el millor és construir una piscina nova"

El conseller comunal de Ld’A+I a Escaldes-Engordany, Marc Magallón, s’ha refermat en la posició de la formació que “el millor és construir una nova piscina i deixar d’invertir en les actuals instal·lacions”.

Magallón ha explicat que s’ha abstingut en la votació per adjudicar les obres de reforma de les Piscines Comunals que pugen a pràcticament 1.750.000 euros per què “està clar que l’edifici actual necessita una remodelació, no pot seguir en aquest estat” malgrat defensa la construcció d’una nova piscina a la zona del Prat del Roure, entre Caldea i la zona esportiva. De fet, el conseller comunal de Ld’A+I ha estat molt crític amb el fet que el comú es gasti prop de 2 milions d’euros “en unes piscines dins una cova sota un aparcament públic, on hi ha filtracions i on per molt que s’hi inverteixi seguiran havent-hi filtracions perquè són pràcticament impossibles de corregir.

Marc Magallón ha indicat, defensant la construcció d’una nova piscina, que “si sumem les diverses inversions que s’han hagut de fer amb totes les respectives reformes, ja disposaríem d’una piscina pública en un lloc amb moltíssima més llum i en un entorn més adequat”. El conseller comunal ha apuntat que “la construcció d’una nova piscina costaria al voltant d’uns 5 milions d’euros i que es podria construir a la zona esportiva del Prat del Roure en uns terrenys de titularitat comunal”.

Pregunta sobre els informes de constitucionalitat de Competències i Transferències

En aquest sentit, Magallón ha explicat que la pregunta es va entrar fa dos dies i que just l’endemà, o sigui ahir dijous, Govern va presentar els dos informes que ha encarregat per avalar la constitucionalitat dels textos de les Proposicions de llei de Competències i Transferències. “Ara caldrà estudiar si aquests dos informes donen la tranquil·litat per poder aprovar aquestes dues lleis” ha conclòs.