Idees en comú per l’esport a Escaldes

Marc Magallon “Les piscines d’Escaldes han esgotat la seva vida en l’emplaçament actual i proposem traslladar-les al Prat del Roure, per centralitzar l’oferta esportiva en aquella zona”

Els candidats de Liberals d’Andorra + Independents han aprofitat per presentar la seva proposta en relació a les piscines d’Escaldes. Marc Magallón, cap de llista de la candidatura, considera que “les piscines d’aquest emplaçament han esgotat la seva vida”. Per aquest motiu es proposa fer-ne una de nova a la zona del Prat del Roure, una zona que actualment roman discreta i incompleta.

Amb la instal.lació de les piscines, argumenta Magallón, “s’aglutinarien en aquest espai totes les instal·lacions esportives i facilitaria a les escoles del país l’accés a l’esport”.

En aquest sentit els liberals pensen que no tan sols s’ha de donar accés directe als escolars si no que també els veïns podrien obtenir avantatges de la nova proposta.

Aquesta és una zona en sòl de titularitat comunal que mereix un esforç d’inversió en infraestructura esportiva ja que hi ha sol suficient per endegar-hi actuacions decidides i completar l’oferta en esports, lleure i competició que la parròquia hauria de tenir.

Per últim, a l’actual edifici comunal de les piscines s’hi farien les adaptacions necessàries per encabir un aparcament de 200 places.