Idees en comú per destacar la importància de la Vall del Madriu

Marc Magallón: “Volem atansar aquesta meravella, el Madriu, a tota la ciutadania i oferir-lo com a reclam al turisme de senderisme i muntanya”

Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, vol promocionar la que considera una de les joies de la parròquia i del país: la Vall del Madriu. I ho pretén fer fomentant l’arribada de visitants a través de paquets turístics i creant un punt d’informació a l’entrada del parc que permeti la contractació de guies.

Asseguren, els candidats de Liberals d’Andorra + Independents, que l’espai protegit per la UNESCO és “un paratge únic pels amants de l’esquí de muntanya i el senderisme i que, en aquest sentit, podria ser un projecte important per la reactivació de l’economia de la parròquia”, apuntava Magallón que proseguia dient “un incentiu per donar vida a Escaldes-Engordany i proporcionar feina a hotels, agències i cases rurals”.

Magallón assegura que, d’aquesta manera, es podrà contribuïr a estimular la recuperació econòmica de la parròquia, “quan sàpiguen valorar de debò el que tenim aquí dalt, de ben segur que la zona serà un projecte que donarà vida a la parròquia”.

Pel que fa al projecte de recuperació de la Vall, Magallón i la resta dels candidats assistents, indiquen que seria necessari millorar la zona d’entrada i accés al parc, amb un espai de recepció adequat i adaptat, juntament amb una millora de la senyalització. Pel que respecta els accessos, que també s’haurien d’adequar, es descarta l’accés rodat tot i que cal estudiar la necessitat d’una via d’accés de seguretat i rescat en cas necessari.