#EC2019 – UxEE reclama que es tinguin en compte les necessitats dels padrins

Els candidats i candidates d’Unió X Escaldes-Engordany han pogut constatar durant les activitats d’aquests dies de campanya, tant en les reunions amb col·lectius com en les visites porta a porta, que no es tenen en compte les necessitats dels padrins i padrines de la parròquia.

La candidata número 3 de UxEE, Elisabet Zoppetti, ha denunciat que “la gent gran se sent molt desatesa, deixant de banda temes com el tranporst i el bus comunal, el neguit dels nostres padrins és saber on poden viure”. Zoppetti ha lamentat que “les pensions que reben són molt minses i els preus de les residències són prohibitius per al 90-95% d’ells”. Per això, ha reclamat que “s’ha d’estimular a Govern perquè juntament amb el Comú es construeixi” una residència d’avis a preus socials.

Elisabet Zoppetti, Marta López i Higini Martínez-Illescas davant del terreny on s’ubicaria la residència d’avis

La candidata d’Unió X Escaldes-Engordany ha fet aquestes declaracions just al davant del terreny comunal del Falgueró on en el programa de UxEE proposa construir una residència d’avis a preus socials. De fet, aquest ha estat un dels neguits que més s’ha fet arribar a la candidatura durant aquests dies de campanya. Per això “continuem pensant que és molt necessari tenir una residència pels nostres padrins a la nostra parròquia” ha subratllat Elisabet Zoppetti. A més, ha afegit, “no hauria de ser una residència com les que ja hi ha en les quals es paguen uns preus desorbitats sinó que la nostra idea, i el que portem al programa, és tenir una residència amb preus adequats a les pensions i al poder adquisitiu dels nostres avis” ha conclòs Zoppetti.