#EC2019 – UxEE potenciarà la zona esportiva del Prat del Roure i construirà un carril bici a Nacions Unides

La parròquia d’Escaldes-Engordany compta amb un equipament esportiu situat al Prat del Roure que “creiem que està molt poc aprofitat” ha assegurat Jordi Moreno. El programa d’Unió X Escaldes-Engordany preveu convertir la sala del Prat del Roure en una sala polivalent que pugui acollir els entrenaments d’esports col·lectius infantils i traslladar-hi l’Escola d’Art. D’aquesta manera “reaprofitaríem millor l’espai” ha subratllat Moreno.

Una altra de les propostes que recull el programa de UxEE és l’habilitació d’un carril bici segregat de la circulació de vehicles a l’avinguda de les Nacions Unides. El número 2 de la candidatura ha explicat que “el carril bici estarà protegit per evitar que els cotxes puguin envair-lo” i que s’aprofitarà aquesta actuació per fer un carril de running “amb cautxú reciclat” just al costat, ocupant l’espai de la vorera. Cap de les dues actuacions afectarien la circulació del carrer, ja que es suprimiria les places d’aparcament situades a la part dreta de la via.

Per últim, Jordi Moreno ha fet referència a la voluntat d’Unió X Escaldes-Engordany de millorar les estructures esportives ja existents a la zona alta d’Engolasters. D’aquesta manera es potenciarà la pràctica del ciclisme, el senderisme i el running a la zona i “s’habilitaria una altra entrada digna per la Vall del Madriu-Perafita-Claror”.

L’anècdota del dia l’han protagonitzat Elisabet Zoppetti, Jordi Moreno, Noelia Dobarro i Marc Gonzàlez que han acceptat el repte de RTVA d’intentar fer quatre passades de pilota seguides. Pots veure el vídeo al tuit següent: