#EC2019 – UxEE projecta un Palau de la Música i el Teatre per dinamitzar la part alta d’Escaldes

Unió X Escaldes-Engordany ha presentat, aquest dilluns al matí, un dels dos projectes que inclou en el seu programa que seran el motor de la dinamització econòmica i turística de la parròquia.

Brigit Garcia, número 5 de la candidatura, ha estat l’encarregada de mostrar in situ el projecte del Palau de la Música i el Teatre que s’ubicarà a la plaça de l’Església a tocar del Museu Carmen Thyssen. Per a Garcia, aquest equipament “ha de servir per dinamitzar la part alta d’Escaldes, donar una oportunitat als artistes del país per oferir els seus espectacles i ser un referent per als turistes”.

Elisabet Zoppetti, Brigit Garcia i Higini Martínez-Illescas davant el terreny on es construirà el Palau de la Música i el Teatre

Desgranant les característiques de l’edifici previst, Garcia ha explicat que “és un projecte amb sala d’actes i auditori per a unes 500 persones, una planta de piano-bar pensada perquè els artistes del país puguin oferir els seus espectacles setmanalment” i afegeix que “no afectarà les places d’aparcament de la zona”. De fet, el Palau de la Música i el Teatre comptarà amb tres nivells d’aparcaments subterranis, per tant, hi haurà més places disponibles que les que hi ha actualment.

L’immoble projectat estarà dissenyat pensant en la comoditat dels assistents i “captant el caliu de les sales de teatre”. Per això, assegura Brigit Garcia, “es dirigeix a un ús totalment diferent que l’actual sala del Prat del Roure que és un espai polivalent”.

Pots veure un esbós del projecte clicant a les imatges: