#EC2019 – UxEE emprendrà mesures perquè Vivand no tingui locals tancats i sigui l’aparador de tota la parròquia

Vivand és un dels motors econòmics de la parròquia i des d’Unió X Escaldes-Engordany creiem que mereix un tracte especial perquè ho continuï sent. Per això, impulsarem diverses mesures per evitar, en la mesura del possible, que hi hagi locals tancats a l’avinguda per l’impacte visual que suposen de cara als veïns i als visitants. Una d’aquestes mesures passaria per una cessió temporal del local perquè esdevinguin punts d’informació o espais per fer una pausa al bell mig de la parròquia.

El candidat a cònsol major de UxEE, Higini Martinez-Illescas, ha manifestat que “volem que Vivand sigui una avinguda viva en la qual no hi hagi comerços tancats i el dia a dia sigui més amable evitant, per exemple, la neteja de l’avinguda en hores punta” com ha succeït darrerament.

Higini Martínez-Illescas, Marta López i Aida Bernal Rayo davant de locals tancats a Vivand

Una altra de les mesures que es promouran des d’Unió X Escaldes-Engordany és la instal·lació de punts d’informació digitals que el darrer govern comunal no ha portat a terme. “Vivand mou tot el turisme, això és evident, i des d’aquí volem que els turistes es distribueixin per tota la parròquia, per això instal·larem aquests punts informatius digitals” ha conclòs Martínez-Illescas.

Per últim, des de UxEE també es tindrà en compte que Vivand no només és una avinguda comercial sinó que també hi viuen molts veïns i hi ha ubicats hotels. En aquest sentit, s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega també per als residents a la zona “per facilitar-los l’accés a la seva llar” i es permetrà la recollida amb taxi als clients dels hotels de la zona.