Apostem per desenvolupar els voltats de VIVAND

Marc Magallón: “Farem que les zones perifèriques de Vivand no quedin abandonades”.

El candidat a Cònsol major de Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, ha manifestat el dia després d’un cap de setmana llarg que VIVAND és un èxit per a la parròquia, ja que durant els darreres dies festius, ha demostrat que és el centre comercial per excel·lència. Però aquests dies intensos també han provat que encara continuen existint problemes comercials, hotelers i de mobilitat. El candidat Marc Magallón, que avui ha estat acompanyat per la majoria dels integrants de la candidatura, assegura que “a la part alta de l’avinguda Carlemany encara hi ha comerços tancats perquè els lloguers són molt alts” i ha afegit que s’ha de treballar des del Comú “per donar facilitats i obrir nous comerços a la zona”.

El cap de llista a les eleccions comunals per Liberals d’Andorra + Independents a la parròquia d’Escaldes-Engordany, ha manifestat que “cal treballar per ampliar la zona Vivand i mirar que les zones perifèriques en surtin beneficiades”, i ha volgut puntualitzar que “s’ha de complementar l’eix comercial potenciant carrers com ara el carrer del Consell de la Terra, paral·lel a Vivand, i apostar-hi també per un comerç de proximitat i així donar resposta a les associacions de comerciants”.

Magallón ha volgut remarcar que “es vol atraure al turisme i consolidar-lo, no tant sols amb un reclam comercial si no també amb una empenta decidida a l’atractiu cultural”. El candidat, denuncia la poca importància que se li ha donat els darrer anys i, en aquest sentit, assegura que “el projecte passa per donar vida a la part alta d’Escaldes” i ha estat molt clar amb les seves propostes “llocs com la zona del metge, el volts culturals d’aigua termal o a les estructures del romànic han d’esdevenir un pols d’atracció per visitants”.

Partint d’aquests propostes, Magallón no ha volgut deixar de banda el sector de la restauració “que s’ha de potenciar perquè esdevingui un complement ideal per tots aquells que vulguin aprofitar el dia per la parròquia” i ha acabat remarcant, per finalitzar, que “el projecte de millora de l’eix comercial passa per una modificació del pla urbanístic d’Escaldes-Engordany que doti a la parròquia d’aparcaments suficients per poder absorbir l’alt número de vehicles que circulen per la parròquia, i pel bon funcionament de les vies circulatòries del poble”.