Alleugerirem els tràmits burocràtics

Marc Magallón: “Volem que la casa del Comú sigui casa de tothom, ajudarem a la ciutadania amb la facilitació de tràmits i els ciutadans hi podran dir la seva”.

Liberals d’Andorra + Independents a la parròquia d’Escaldes-Engordany s’han reunit avui davant la casa comunal per parlar de les propostes de programa pel que fa a les gestions administratives.

En aquest sentit, el grup encapçalat per Marc Magallón, asseguren que “cal que els tràmits siguin simples” i proposen ajudar a la ciutadania facilitant l’accés a la informació i amb una total transparència, per això reduiran les plantilles de tràmits i faran que aquestes siguin clares, precises, objectives i eficients. “Afavorirem les tramitacions telemàtiques formant agents de l’administració en “front office” com a gestors integrals” diu Magallón, que recalca que “és necessari que es puguin fer gestions des de casa”.

En els darrers dies els candidats d’Escaldes-Engordany per la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents s’han posat en contacte amb diferents col.lectius i associacions de ciutadans per escolar les seves propostes i han obert vies de comunicació per escoltar les seves inquietuds, per això posen de manifest que “actualment hi ha dificultats alhora d’obrir un negoci”. Remarquen que des del comú i l’Administració Central s’ha de treballar de manera conjunta per facilitar, per exemple, l’obertura de nous comerços, “no hi ha d’haver cap dificultat alhora d’obrir noves botigues i hem d’agilitzar els tràmits per afavorir l’emprenedoria, minimitzant així la burocràcia i les gestions”.

Magallón ha recalcat que cal estar al dia de les noves tecnologies i que faran d’aquestes les noves vies de comunicació entre Administració i ciutadans: “Avui en dia s’han obert nous canals de comunicació com Twitter i Facebook i nosaltres les utilitzarem per estar ben comunicats amb la ciutadania” i també que cal millorar-ne les actuals, “ara es treballa amb el sistema d’atenció telefònica i és molt eficient, però pensem que aquest es podria perfeccionar”.