Troguet i Lafoz “sorpresos” per l’encàrrec del director d’Urbanisme a la seva dona

Els consellers comunals de Liberals d’Andorra a Encamp, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, no estan conformes en com s’ha dut a terme l’encàrrec a la directora de Cultura, Helena Laza, de l’elaboració d’una escultura que s’instal·larà a la rotonda de Valira Nova. Tant Troguet com Lafoz es mostren “sorpresos per aquesta decisió poc ètica” i que afirmen “no es va comunicar a la Comissió d’Urbanisme”.

Els consellers liberals critiquen, una altra vegada, “les formes de fer del Comú” i asseguren que “s’han assabentat per la premsa, com malauradament passa sovint, que la persona que dissenyarà l’escultura és Helena Laza, directora de Cultura del Comú”. De fet, aquest “petit detall” va ser obviat a la Comissió d’Urbanisme pel seu president, Jordi Rich, que resulta que és parella de Laza.

Maribel Lafoz ha indicat que “no compartim les formes de fer del Comú” i subratlla “la manca d’ètica d’aquesta decisió on el president de la Comissió d’Urbanisme encarrega a la seva parella una escultura per una rotonda”. En aquest sentit, ha apuntat que “compartim el sentiment d’indignació que s’ha generat” i que tot i que “el fons pot estar bé, no ens han agradat les formes de fer-ho, amagant als consellers de l’oposició a qui s’encarregava l’escultura”.