Promourem les zones públiques

Francesc Xavier Fernández: “Insistim en què les instal·lacions i els llocs públics del Comú d’Encamp estan en total abandonament”.

Els Liberals d’Andorra + Independents per la parròquia d’Encamp volen promoure les zones públiques i fer d’aquestes un lloc adaptat perquè la gent pugui trobar-se i estar-hi.

És per això que Jordi Troguet, candidat a cònsol major a la parròquia, acompanyat de Maribel Lafoz, candidata número dos i Francesc Xavier Fernández, el número sis, s’han desplaçat avui al Prat Gran. Un lloc, asseguren, que només està aprofitat en un quinze per cent, i que és un clar exemple de la deixadesa i l’abandonament que pateixen actualment les zones públiques de la parròquia.

“Tenir un parc en condicions, un punt de trobada entre grans i petits, un lloc on poder reunir-se, passejar i fer esport és necessari per Encamp” argumenta Xavier, “nosaltres tenim un projecte amb el qual volem que El Prat Gran sigui, per locals i visitants, un punt de trobada i d’esbarjo”.

Propostes com una zona d’escalada, un lloc adaptat per patinadors i monopatins o una tirolina és el que Liberals d’Andorra + Independent proposen per la millora i l’aprofitament del Parc. També han posat de manifest la voluntat de reunir en aquest mateix punt la Llar del Jubilat i fer-hi un centre social, on programar-hi activitats, cursos i tallers tant per grans, per joves i per infants.