Liberals Encamp considera positiva l’actualització del descriptiu dels llocs de treball comunals

Els dos consellers comunals de Liberals d’Andorra al Comú d’Encamp han donat suport a l’actualització del Manual funcional dels llocs de treball de la corporació, conegut tècnicament com a DLT. Jordi Troguet i Maribel Lafoz han votat a favor de l’actualització d’un document que no patia modificacions des de l’any 2003. Aquest ha estat el punt més destacat del Consell de Comú celebrat aquest dijous a la tarda.

L’evolució de les necessitats dels llocs de treballs i de les seves tasques havien deixat obsolet un manual funcional que tenia més de 16 anys, quan els tècnics recomanen que s’actualitzi un cop cada cinc anys. Per això, “pensàvem que era necessari una actualització del DLT” ha indicat Maribel Lafoz, que també ha destacat que “hem prioritzat tot el treball fet, ja que estava previst que es realitzés en sis mesos i finalment s’ha allargat durant gairebé un any”. Per la consellera comunal “aquest treball tindrà les seves conseqüències positives, tant pels treballadors com pels ciutadans, i per això l’hem aprovat”.

Jordi Troguet durant la roda de premsa

Situació del Pas de la Casa

El tancament de la RN-22 per una esllavissada que ha provocat que no es pugui accedir a Andorra des de França, i per tant, que al Pas de la Casa no hi arribin els visitants i compradors francesos ha estat un dels temes destacats de la roda de premsa posterior a la Sessió de Consell de Comú.

Jordi Troguet ha considerat que “només portarà gent al Pas de la Casa que es torni a obrir la carretera. Això és el que creiem més urgent”. Tot i això, ha remarcat que “trobem positives les ajudes de Govern” malgrat que ha lamentat que “sempre poden ser més”.