Liberals d’Andorra + Independents a Encamp denúncia la deixadesa en que s’han quedat les instal·lacions, les vies de circulació i de vianants del poble

Francesc Xavier Fernández: “Millorar l’accessibilitat a tota la parròquia és necessitat del nostre dia a dia.”

Els candidats a la llista dels liberals Jordi Troguet, Maribel Lafoz, Daniel Casabella i Francesc Xavier Fernández, s’han traslladat avui a la zona del poliesportiu d’Encamp, un exemple de com s’han anat malmetent les instal·lacions, les vies del poble o el voravia.

Denuncien, la manca d’atenció en que s’han quedat la majoria de zones al voltant del Poliesportiu, al qual hi ha goteres degut a que tampoc s’han reparat les lloses que cobreixen la taulada o, per exemple, el pont que ara està tancat degut a que les travesses estan malmeses i representa un perill pels circulants.

D’altra banda el candidat número sis a la llista liberal, Xavi Fernández, argumenta que “tampoc s’ha procurat per la gent amb discapacitat funcional, no hi ha accés per aquestes persones als passos de vianants i ni tant sols les voreres de la via principal estan adaptades”.

El paviment està malmès i amb imperfeccions que dificulta la viabilitat: “Als passos de vianants no hi ha les rampes que corresponen i les voreres tenen les rajoles aixecades i amb forats, cosa que també pot ser un molèstia per la gent amb visibilitat reduïda”. Des de la candidatura aposten per tirar endavant un pla d’embelliment i d’accessibilitat, que no tan sols per la millora i benestar del ciutadà si no que també per l’atractiu turístic.