Ld'A+I Encamp lamenta que les minories "s'ho trobaran tot fet"

El Consell de Comú d’Encamp ha aprovat per assentiment l’acord institucional entre els Grups Parlamentaris, el Govern i els Comuns per la reforma de les transferències i competències. Ld’A+I Encamp hi ha votat a favor però ha lamentat, en roda de premsa, que les minories comunals queden relegades a un paper totalment secundari sense poder-hi aportar res.

De fet, Maribel Lafoz ha explicat que en els acords que es prenguin en les competències comunals, com ara preus i serveis consensuats per a les 7 parròquies, “les minories s’ho trobaran tot fet i les decisions preses” i ha afegit que “el que ens sap greu és que no s’incorporin les minories en aquest treball que es farà, ja que pensem que hi podem aportar, evidentment”.

Per la seva banda, Jordi Troguet ha remarcat, una vegada més, que en matèria de competències i transferències “seguim sense tenir informació per part del Comú i el que tenim és el que ens han fet arribar des del Grup Parlamentari Liberal o el que acaba publicant la premsa”.