Lafoz deixa les sessions de treball perquè "no es compta amb nosaltres"

Maribel Lafoz, consellera de Ld’A+I a la minoria del Comú d’Encamp, ha deixat de participar en les sessions de treball per la reorganització dels recursos humans del Comú després de comprovar que la seva participació no tenia cap mena d’incidència en les decisions que pren la majoria en aquest sentit.

La consellera comunal de Ld’A+I considera que va a les comissions “a perdre el temps” perquè “està tot decidit”

Lafoz es queixa que “les sessions de treball han servit per aprovar organigrames del personal que ja venien decidits, sense la possibilitat d’aportar-hi res”.I s’ha lamentat pel fet “de si ja està tot decidit i amanit, no sé què hi faig a les sessions de treball més enllà de perdre el temps”. Alhora, Maribel Lafoz considera que ha estat una ocasió perduda “per entrar en el fons de la qüestió estudiant en detall cadascun dels llocs de treball i poder aconseguir una major eficiència dels recursos humans.”

La consellera de Ld’A+I ha pres la decisió de no assistir a la sessió de treball convocada per aquest dilluns després de rebre la convocatòria amb només un dia d’antelació i sense ordre del dia. “Un cop més hagués anat a veure com aproven organigrames que ja s’han parlat entre ells i sense cap tipus d’interès per escoltar les meves aportacions” ha lamentat. Tot i això, Lafoz s’ha congratulat que des de la majoria comunal hagin dut a terme una feina que sempre s’havia reclamat des de la minoria que és l’elaboració dels organigrames del personal del Comú, “creiem que la pressió exercida per conèixer l’estructura de personal ha estat bàsica per disposar dels organigrames” i ha insistit en el fet que “no ens han deixat decidir ni aportar res, no compten amb nosaltres.”