Jordi Troguet denuncia, un cop més, la manca d'informació que reben de la majoria

El conseller general de Liberals d’Andorra+Independents, Jordi Troguet, ha reiterat la seva indignació per la manca d’informació que reben per part de la majoria del Comú d’Encamp en assabentar-se “de qüestions importants per la parròquia a través de la premsa”. Troguet ha fet aquestes declaracions al programa ‘Ara i Aquí’ de RNA on avui ha estat entrevistat per Àlex Lliteras.

Troguet s’ha reiterat en la manca d’informació rebuda per la majoria en temes tan importants com ara les negociacions sobre les transferències i competències comunals, “no se’ns informa de res” ha advertit tot recordant que conjuntament amb el PS+I sumen més del 50% dels vots a les eleccions comunals.

El conseller general de Ld’A+I ha reflexionat sobre el futur d’Encamp i del Pas de la Casa preguntant-se: “Què es vol pel Pas de la Casa i què es vol per Encamp?” i pensar en un projecte de futur que es pugui dur a terme, ja que s’ha de tenir molt clar que hi ha coses que no poden ser: “projectar un hotel de 5 estrelles al Pas de la Casa no és compatible amb segons quin turisme” ha apuntat Troguet.

Durant l’entrevista Jordi Troguet s’ha mostrat “decebut amb el funcionament dels comuns i de la política en general” i es mostra indignat perquè “quan estàs al Comú, no anem a treballar per una ideologia política, anem a treballar per un poble i escoltar a un ciutadà, i quan això no ho aconsegueixes costa molt i es fa molt feixuc”.

Escolta l’entrevista sencera al següent enllaç:

Entrevista Jordi Troguet – Ara i Aquí (21/02/17)