Encamp ha de ser la primera porta de Grandvalira

Jordi Troguet: “Volem millorar la senyalització del Funicamp perquè Encamp sigui a peu de pistes”

El primer de la llista per Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Encamp, Jordi Troguet, ha parlat aquest matí de la falta de senyalització del Funicamp i ha valorat que “la primera porta de GrandValira ha d’estar degudament indicada i que als usuaris els manca informació”. Troguet ha declarat avui acompanyat de la segona de la llista, Maribel Lafoz, el tercer a la llista, Dani Casabella i Francesc Xavier Fernández, amb qui ha volgut manifestar que “aquesta manca d’informació dificulta la bona gestió de la gran quantitat d’esquiadors que es desplacen a les pistes i suposa menys volum d’usuaris que utilitzen el Funicamp”.

El candidat a cònsol major de Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Encamp, Jordi Troguet, ha posat l’accent en reclamar pel giny “un aparcament degudament senyalitzat que informi de les places disponibles pels vehicles així com notificar en cas d’estar complet” i ha donat molta importància al fet que “l’aparcament hauria d’estar degudament indicat des del principi de la parròquia, amb senyalitzacions informant dels metres restants per arribar al punt mateix del Funicamp”.

Per altra banda, Troguet, també ha fet declaracions sobre com s’haurien de portar els tràmits del Funicamp i assegura que “des de la candidatura apostaran per una entesa amb SAETDE i que sigui ella mateixa qui en faci la gestió per tal de respectar l’entesa amb l’empresa que en té concessió”.

Les últimes declaracions de Troguet han anat dirigides al nou projecte del telecabina d’Engolasters, amb el qual asseguren que “és un projecte molt interessant que proporcionarà vida a la parròquia i assegurarà una major afluència de visitants per Encamp. Una iniciativa, la del telecabina d’Engolasters, que tant serà peça clau per incentivar el comerç local com per reactivar l’oferta turística”.