Apostem per mancomunar

Liberals d’Andorra + Independents a la parròquia d’Encamp aposta per mancomunar per ampliar eines de serveis i optimitzar el component humà

Xavier Aranda: “Mancomunarem serveis amb les administracions veïnes per tal de millorar-ne l’eficiència”.

Els candidats de Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Encamp, han parlat del protocol d’actuació dels serveis de la parròquia.

Xavier Aranda ha destacat la importància i la necessitat de mancomunar serveis i treballar conjuntament amb les altres administracions per optimitzar recursos, “volem centralitzar els serveis per oferir una millora d’actuació”, diu Aranda, “i unificar protocols d’actuació per poder gestionar de forma més eficient la parròquia”.

Prestacions i serveis com la treta de neu, la recollida de residus, el manteniment dels vials i la millora de l’accessibilitat haurien d’estar gestionats de manera centralitzada i també s’hauria d’aprofitar els serveis existents que hi ha a l’administració. Els candidats de Liberals d’Andorra + Independents han volgut deixar clar que el seu project contempla tots aquests ajustaments.

De la seva banda, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, com a candidata número dos, asseguren que “els mateixos treballadors del comú podrien assumir la majoria de tasques” i afegeixen que “aquestes línies d’actuació evitarien la contractació d’empreses privades externes, que representen un cost extra per a la comunitat”.