Avís legal

www.liberals.ad és un domini d’Internet de titularitat de Liberals d’Andorra.

L’accés a aquest pàgina web i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web.

L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que qualsevol dada de caràcter personal que vostè faciliti per mitjà d’aquest lloc web, passarà a formar part, segons l’opció escollida, dels fitxers de titularitat de Liberals d’Andorra denominats “AFILIATS L’A” i “SIMPATITZANTS L’A” inscrits degudament a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

La finalitat del fitxer “AFILIATS L’A” és l’enviament d’informació referent a Liberals d’Andorra, convocatòria de reunions, assistència a congressos i la gestió dels cobraments de les quotes d’afiliats.

La finalitat del fitxer “SIMPATITZANTS L’A” és l’enviament d’informació referent a Liberals d’Andorra, convocatòria de reunions, assistència a congressos i altra informació que Liberals d’Andorra consideri d’interès per als seus simpatitzants.

En tot moment, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de les vostres dades a través del correu electrònic legal@liberals.ad.

És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment. Liberals d’Andorra es reserva el dret d’excloure’l de la base de dades en cas que hagi facilitat dades o informació falses o inexactes.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d’oferir-li un millor Servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Liberals d’Andorra no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de Liberals d’Andorra.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Liberals d’Andorra
Carrer de la Unió, Edifici Eland, 5è 3a
AD500 Andorra la Vella
Principat d’Andorra
Telèfon: +376 807 715