Volem que el Comú aposti per atraure inversió privada

Lluís López Jáuregui: “S’han d’eliminar traves burocràtiques perquè les empreses puguin invertir”.

Els Liberals d’Andorra + Independents, per la parròquia d’Ordino, volen impulsar un pla econòmic estratègic per atraure inversors privats, en bon nombre, i revitalitzar així l’economia de la parròquia. El candidat número cinc de la llista, Lluís López Jáuregui, assegura que “és necessari donar facilitats al sector privat per augmentar el moviment empresarial i generar ingressos i provocar l’increment de llocs de treball”.

Els candidats de Liberals d’Andorra + Independents asseguren que és imprescindible promoure l’activitat econòmica amb inversions concretes, des de la iniciativa privada, que radiquin les seves seus a la parròquia. “El Comú ha de ser el catalitzador, el facilitador, i simplificar les gestions, donar facilitats i proporcionar serveis de qualitat”. Complementàriament als elements purament econòmics i empresarials, Lòpez Jáuregui pensa que “les línies per crear riquesa s’han d’encaminar cap a una aposta per un turisme de qualitat i respectuós amb la muntanya, la natura i esports”.

“La situació financera actual del Comú és crítica. Al llarg dels darrers anys hi ha hagut més despeses que ingressos”, diu Jáuregui que posa com a exemple alguns fiascos com el d’Ordino Estudios.

Donar uns serveis de qualitat, evitant retallar despeses i optimitzant recursos per generar llocs de treball a la parròquia d’Ordino, serà prioritat per a la llista encapçalada per Sandra Tudó, que farà que des de l’administració del Comú “s’ofereixin facilitats per a la recuperació econòmica per la via de l’emprenedoria”.