Víctor Pintos valora positivament la rebaixa al 7% de la cessió econòmica en sòl urbà consolidat

Els consellers comunals de Cd’I+Ld’A han votat a favor de la rebaixa al 7% de la cessió econòmica en sòl urbà consolidat que, aquest dijous a la tarda, s’ha aprovat en la sessió de consell del Comú d’Andorra la Vella. Víctor Pintos, conseller comunal liberal, ha apuntat que “estem clarament a favor de baixar la cessió econòmica del sòl urbà consolidat” i ha afegit que “creiem que és una bona mesura per afavorir la recuperació urbanística de la parròquia”.

Pintos ha explicat, després de la sessió de Comú i atenent als mitjans, que “se li fa difícil poder dir que haguéssim fet nosaltres [en el cas d’estar governant]” però ha avançat que “la meva opinió personal és baixar la cessió econòmica en sòl urbà consolidat fins al 5%”.

Cessió anticipada de terrenys al Comú per part dels germans Vinyes

Un altre dels punts que s’ha aprovat en la sessió de consell del Comú d’Andorra ha estat el conveni amb els germans Vinyes per la cessió anticipada de terrenys que permetrà eixamplar el carrer Dr. Vilanova fins als 16 metres. La cessió inclou un terreny situat davant de Govern de 2.567 m2 on ara es troba l’aparcament d’autobusos comunal. La cessió aprovada per unanimitat ha estat valorada “com una molt bona notícia per la parròquia” per part de Víctor Pintos. El conseller liberal aplaudeix que “aquest cop, sí, s’hagi optat per fer un concurs d’idees” per ordenar l’accés al Centre Històric i a Prat de la Creu alhora que ha recordat que “hauria calgut fer concursos d’idees també en altres projectes com ara l’embelliment de l’avinguda Meritxell”.