Víctor Pintos lamenta que només s'hagi executat un 20% de les inversions previstes pel Comú d'Andorra

El conseller comunal de Liberals d’Andorra al Comú d’Andorra la Vella, Víctor Pintos, lamenta que “arribats al mes de novembre només s’hagi liquidat un 20% de les inversions pressupostades pel Comú”. Pintos ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a Ràdio SER Principat d’Andorra aquest dijous al migdia.

Víctor Pintos considera que “al mes de novembre no ens podem permetre tenir un capítol que és bàsic per la ciutadania, com és el d’inversions, amb només un 20% executat, ja que vol dir deixar de fer infraestructures i millorar serveis a la parròquia”. El conseller liberal ha recordat que “la dotació pressupostària pel capítol d’inversions l’any 2017 és de 11 milions d’euros i és una llàstima que no s’acabin executant”.

Un altre dels temes que s’ha tractat durant l’entrevista ha estat el de la concessió de l’Alberg de la Comella que es farà a la pròxima sessió de Comú prevista pel dilluns dia 13 de novembre. Víctor Pintos ha expressat el seu malestar per “haver tancat l’alberg que a parer meu no feia competència deslleial a ningú” i ha afegit que “acostava al país un perfil de turista diferent amb un alt interès per la natura i la cultura, malgrat no ser d’un alt poder adquisitiu”.

Pots escoltar l’entrevista íntegra a l’enllaç següent:
Entrevista Víctor Pintos – Hora Comunal – 9 novembre 2017

*FOTO: SER Andorra