Víctor Pintos critica el malbaratament de més de 400.000 € en honoraris d’arquitectes

El conseller comunal de L’A a Andorra la Vella, Víctor Pintos, ha lamentat que “el Comú destini més de 400.000 euros en honoraris d’arquitectes per un projecte que és possible que no s’acabi fent” perquè la corporació comunal ha decidit encarregar un projecte executiu per la construcció d’unes places d’aparcament en lloc d’uns estudis.

Pintos ha retret a Marsol que “ha començat la casa per la teulada” i ha lamentat que “està utilitzant fons de la parròquia de manera precipitada i mal gestionada” destinant més de 400.000 euros al projecte constructiu d’uns aparcaments sota el futur vial de connexió entre l’estació nacional d’autobusos i la plaça Lídia Armengol que la mateixa Cònsol Major ha reconegut que no sap si acabaran portant a terme.

El conseller liberal també s’ha mostrat escèptic amb el preu previst pels arquitectes, uns 4 milions d’euros, i ha afirmat que “això s’ha de revisar perquè no m’ho crec”. Per últim, ha deixat palès que “no m’ha agradat com s’ha procedit en aquest tema, s’hagués pogut racionalitzar la despesa” i ha emfasitzat que “aquesta obra serà necessària perquè és una zona de creixement de la trama urbana i es requeriran més zones d’aparcament”.