PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA CdI+Liberals d’Andorra

“Tenim idees que encaixen amb els objectius polítics de les dues formacions” Jordi Minguillón
“El moment actual requereix grans dosis de seny i esforç per a treballar en un mateix sentit” Victor Pintos

Aquest matí s’ha presentat públicament la candidatura que concorre a les eleccions per CdI+Liberals d’Andorra, a la parròquia d’Andorra la Vella.
El candidat a Cònsol Major i actual Cònsol d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha explicat que les dues formacions han arribat a punts d’acord pel que fa a les idees i els objectius que les mouen a voler seguir al capdavant de la parròquia. Davant la conjuntura econòmica i els nous reptes que es plantegen, s’ha mostrat disposat a seguir fent esforços per treballar en un mateix sentit.
Victor Pintos, candidat a Cònsol menor, ha ratificat que el moment actual requereix grans dosis de seny i esforç per a treballar en un mateix sentit. I això és el que pretén aquesta candidatura conjunta de dos forces polítiques que arriben a acords de base per a crear un projecte engrescador i sòlid per gestionar la parròquia d’Andorra la Vella. Pintos ha afegit que els electors els han demanat de treballar conjuntament, i això és el que han decidit fer Independents i Liberals d’Andorra la Vella. “Com ho fan altres partits- va dir- només cal donar una ullada a les candidatures per aquestes eleccions”.
Jordi Minguillón ha remarcat en aquest sentit que “nosaltres ho fem des del convenciment que es necessària una visió amplia del govern i la gestió de la parròquia i de generositat per part de tots per tal d’obtenir un resultat essencial: el progrés d’Andorra la Vella”.
Cadascun dels membres de la candidatura s’ha presentat personalment, amb una breu repassada al seu perfil personal i la seva motivació per a ser dins de la candidatura.