Víctor Pintos critica que el Comú inclogui un 10% d’imprevistos per embellir Príncep Benlloch

El Comú d’Andorra la Vella ha adjudicat les obres d’embelliment de l’avinguda Príncep Benlloch per un import de més de mig milió d’euros amb una partida contemplada al contracte d’un 10% per a imprevistos. Aquest fet ha estat àmpliament criticat pel conseller comunal Víctor Pintos que considera que al pressupost “no hi hauria d’haver aquest 10% d’imprevistos”.

El conseller liberal va remarcar que “això pot provocar que per sobre d’aquest import es pugui aplicar el 20% d’imprevistos que contempla la llei”, el que podria arribar a incrementar el contracte amb un 30% d’imprevistos. A més, va incidir en el fet que “la llei ja ho contempla, també per a modificacions de projectes o complementaris respecte al principal” en cas d’ampliacions respecte al projecte inicial.

D’altra banda, Pintos va celebrar que “per fi toquem de peus a terra” en referència al fet que el Comú hagi declarat desert el primer lot del projecte de reforma de la plaça de la Rotonda. Tot i això, va alertar de l’excés d’obres d’embelliment que està duent a terme la corporació, algunes d’elles desorbitades com els més d’11 milions d’euros destinats a l’avinguda Meritxell.