Ld'A DENUNCIA IMPROVISACIÓ EN ELS CANVIS ALS PRESSUPOSTOS DEL COMÚ D’ANDORRA

 

Liberals d’Andorra denuncia la improvisació amb la qual la majoria a la casa comuna ha actuat en la darrera sessió de Comú abans de les vacances, celebrada dijous passat. Un dels punts destacats de l’ordre del dia va ser la modificació dels pressupostos per aquest any, que va significar la variació d’un import total de 900.000 € dels comptes aprovats el passat mes de febrer. Les inversions que la majoria de DA va decidir ajornar van ser les obres que s’han de dur a terme a la Margineda amb l’avinguda d’Enclar, l’embelliment de l’Avinguda Meritxell i les reparacions necessàries al Centre Esportiu dels Serradells que com a mínim hauran d’esperar a l’any 2017.

La majoria de DA suprimeix la partida per arranjar la façana del Centre Esportiu dels Serradells hores abans d’ampliar-ne el perímetre de seguretat per evitar accidents

En aquest sentit, des de Liberals d’Andorra es parla “d’improvisació de la majoria comunal al ajornar inversions per garantir la seguretat dels usuaris dels Serradells, només unes hores abans d’anunciar que s’amplia el perímetre de seguretat de la instal·lació i que tothom haurà d’entrar pel pàrquing”. Víctor Pintos, conseller comunal de CdI+Ld’A, critica “la manca de comunicació entre els departaments del Comú, només d’aquesta manera s’explicaria que l’equip de Conxita Marsol decidís ajornar la inversió de 370.000 € destinada a arranjar la façana i que l’endemà es conegui un informe que obliga a augmentar el perímetre de seguretat de la instal·lació esportiva”. D’altra banda, Pintos assegura que els canvis dels pressupostos introduïts per la majoria “destinaran 700.000 € al Departament de Comunicació (el mateix que divendres al matí servia per anunciar-nos l’augment del perímetre de seguretat), al Mercat de Nadal i a l’enllumenat nadalenc sense haver fet cap estudi previ del retorn d’aquesta inversió per la parròquia” i ha afegit que “la falta d’una acurada planificació i la improvisació torna a ser la bandera de Marsol i el seu equip”.