Digitalitzem els tràmits a Andorra la Vella

Foto: Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

Els veïns de la parròquia d’Andorra la Vella ja poden gaudir d’una aplicació que permet fer els pagaments al Comú de forma digital. A partir d’ara el pagament de les sancions de circulació, així com dels tributs i impostos comunals, es podrà fer amb el mòbil o un ordinador, tal com ha explicat Leticia Teixeira, consellera de Tràmits, Tributs i Deutors i de Recursos Humans d’Andorra la Vella.

La digitalització de l’administració és un dels eixos polítics de Liberals, tal com s’estableix al programa electoral el 2019, i en conseqüència, s’han creat eines per portar-ho a terme. Aquesta nova aplicació creada des del Comú d’Andorra la Vella, agilitza el procediment administratiu intern simplificant la resolució dels tràmits dels ciutadans i a més evita que els usuaris s’hagin de desplaçar de forma física a realitzar els tràmits.

La consellera de Tràmits, Tributs i Deutors, Leticia Teixeira durant la presentació de l’aplicació. (Foto: Tony Lara)

La consellera comunal, Leticia Teixeira, s’ha mostrat molt satisfeta pel llançament d’aquesta aplicació que mostra un “accés al sistema senzill, fàcil i automàtic, donat que no requereix una autenticació digital prèvia”. Aquesta plataforma neix amb la vocació de ser un nou canal de comunicació amb els ciutadans, oferint diferents serveis i informació útil, com ara l’agenda d’actes organitzats, l’accés a les xarxes socials, les notícies relatives a mobilitat, ha explicat Teixeira.