Cd'I+Ld'A en contra que s'adjudiqui l'alberg de la Comella a un privat

Els consellers comunals de Cd’I+Ld’A al Comú d’Andorra, Jordi Minguillón i Víctor Pintos, han votat en contra del concurs per adjudicar a un privat l’alberg de la Comella que s’ha aprovat únicament amb el vot de la majoria. Minguillón ha apuntat durant la sessió del Consell de Comú que “la parròquia perd un equipament propi que ha costat 3,5 milions d’euros per concedir-lo a un privat per uns 40.000 euros anuals durant 15 anys”.

Jordi Minguillón ha expressat el malestar de Cd’I+Ld’A amb la decisió de treure a concurs l’alberg de la Comella, ja que fins ara “ha donat servei als ciutadans de la parròquia d’Andorra la Vella amb les colònies, activitats esportives, i també, amb activitats socials com ara poder organitzar aniversaris a un preu assequible per moltes famílies de la parròquia”. En aquest punt, ha ironitzat sobre l’opinió de Mònica Codina a qui ha catalogat com a “consellera 5 estrelles” per expressar durant el Consell del Comú que les famílies ja disposen d’altres llocs on celebrar els aniversaris dels seus fills “potser no tan econòmics”.

Víctor Pintos veu “molt difícil” que la majoria executi el 80% de les inversions

Víctor Pintos qüestiona que la majoria comunal arribi a executar el 80% del capítol d’inversions del pressupost per aquest any 2017 tal com diu la Cònsol Major, Conxita Marsol. Pintos ha fet aquesta apreciació després que durant la sessió de Consell de Comú d’aquest dilluns s’exposessin les dates de liquidació del tercer trimestre d’enguany. Pel conseller liberal “és molt difícil, per no dir impossible, que la majoria executi obres per uns 7 milions d’euros durant l’últim trimestre quan només n’ha executat 2,5 milions fins a finals de setembre”.